Позив за семинар

Admin 18. фебруара 2015. 0
Позив за семинар

Библиотеке су главни ослонац друштва која свима омогућава,учење, креативност и иновантивност ,усавршавање постојећег кадра и упознавању са промјенама које се дешавају у библиотекарству пружањем знања користиће нове технологије и интернет, Друштво библиотекара заједно са Народном и универзитетском библиотеком РС организује стручне скупове сваке године.

Ове године стручни скуп ће се одржати  у Требињу хотел “Леотар“  16-17 aприла са почетком у 10 часова , под радним називом„Усклађивање потреба и могућности у  савременом библиотекарству“ Предавачи су еминентни стручњаци из библиотекарске струке из РС и Србије.

Том скупу треба да обавезно присуствујете јер од стручних предавача може се чути доста нових идеја које ће библиотекари пренијети у своје средине говориће се о новим услугама у библиотекама ,теме ће се односити  на рад народних,високошколских и школских библиотека.

Смјештај у хотелу „Леотар“ у Требињу је   60,00 КМ – пун пансион .Телефон хотела је-059-261-086 (позивом можете добити,предрачуне у км и еурима).

Пуна цијена свечане вечере износи 20,00 КМ по особи (за оне који нису гости хотела).

Оброци су на бази шведског стола.

Котизација за семинар је 50,00 КМ по установи. Ко не уплати котизацију не може присуствовати семинару.Предавачи на семинару не плаћају котозицију.

Пријаве за семинар искључиво на телефон Друштва: 065/069-403 или на број телефона библиотеке: 058/620-378 најдаље до 10.4..2015. године.

Молимо Вас да се на вријеме пријавите да би знали колико библиотекара ће бити присутно на семинару.

Циљ организовања семинара је стручно усавршавање библиотекара, што нас обавезује Закон о библиотечкој дјелатности и Министарство просвјете и културе РС.

Информације о почетку семинара и распореду предавања са именима предавача и темама прихваћеним од Управе Друштва можете видјети на сајту Друштва библиотекара www.bibliotekarirs.org крајем марта.

 

ПРЕДСЈЕДНИК
Стојка Мијатовић

Comments are closed.