Позив за семинар

Admin 29. децембра 2017. 0
Позив за семинар

Број: 2/18
Вишеград, 08.01.2018. године

Предмет: Позив за семинар

 

 

Библиотекa je главни ослонац друштва која свима омогућава,учење, креативност и иновативност, усавршавање постојећег кадра и упознавање са промјенама које се дешавају у библиотекарству, пружањем знања користиће нове технологије и интернет. Друштво библиотекара заједно са Народном и универзитетском библиотеком РС организује стручне скупове сваке године. Ове године Друштво библиотекара РС организује семинар у Требињу

26. и 27. априла  2018. год. са почетком у 11 часова у  хотелу «Леотар» под радним насловом: «С КОРИСНИЦИМА, ЗА КОРИСНИКЕ- НЕОБАВЕЗНО,  НЕУБИЧАЈНО, ИНОВАТИВНО»

-ИНФОРМАЦИОНА ПИСМЕНОСТ У ШКОЛСКИМ И ДЈЕЧИЈИМ БИБЛИОТЕКАМА»

 

Том скупу треба да обавезно присуствујете јер од стручних предавача може се чути доста нових идеја које ће библиотекари пренијети у своје средине. Говориће се о новим услугама у библиотекама, теме ће се односити на рад народних, високошколских и школских библиотека.

Смјештај у хотелу „Леотар“  у Требиње – пун пансион 60,00 КМ, за једнокреветну и двокреветну собу.  Број телефона за информације – 059/261 084 и 059-226 215 (позивом можете добити, предрачуне у КМ и еурима).

Котизација за семинар је 50,00 КМ по установи. Ко не уплати котизацију не може присуствовати семинару. Предавачи на семинару не плаћају котизацију.

Пријаве за семинар искључиво на телефон Друштва: 065/950-354 или имејл Друштва bibliotekarirs@gmail.com најдаље до 05.04.2018 године.

Молимо Вас да се на вријеме пријавите да би знали колико библиотекара ће бити присутно на семинару.

Циљ организовања семинара је стручно усавршавање библиотекара, што нас обавезује Закон о библиотечкој дјелатности и Министарство просвјете и културе РС.

Информације о почетку семинара и распореду предавања са именима предавача и темама прихваћеним од Управе Друштва можете видјети на сајту Друштва библиотекара www.bibliotekarirs.org крајем марта.

 

П Р Е Д С Ј Е Д Н И К

СТОЈКА МИЈАТОВИЋ

Comments are closed.